Sommarväder och ett underbart ridpass

Helt otroligt vilket varmt väder vi haft! Solade i bikini ute en stund idag och blev helt svettig... sjukt att jag hade vinterjackan förra veckan! Vädret är verkligen knas.
 
Ikväll när jag skulle ta in Signe så ville hon gärna in, antagligen för att hon hade tjockt med myggor i ansiktet :( Inte så värst kul. Kanske hon behöver ett eksemtäcke sen om hon ska gå ute på nätterna! 
 
Och ja, vi red ett pass också. Har ju sagt att ridningen skulle vänta tills hon kändes helt säker. Tja, det har jag inte hållit. Ikväll var hon helt fantastisk! Så härligt! Hade barbackasadeln och den var verkligen en dröm att sitta i.
 
Vad vi gjorde då? Jo, först skritt förstås och så halter, trav och skritt övergångar. Hon hade mer bjudning än senast och uppmuntrade henne att fortsätta. Sedan travbommar vilket hon gjorde suveränt, var så roligt. 
 
Hon var inte alls tittig eller spänd, gjorde inget plötsligt skenryck heller haha, hon var bara lugn men motiverad och med öronen framåt!
 
Är också så fascinerande att hålla på med Signe när hon är så otroligt intelligent. Nu kan hon röstkommandon som halt, fram, trav och backa. Går åt sidan med sidförande hjälper och kan det jättebra från marken åt vänster från hennes sida (inte helt rakställd än, men oj vad hon gör sitt bästa) Till höger är hon stelare men hon gjorde ett bra försök idag!
Och helt ärligt har vi knappt tränat, hon bara gör som jag föreslår. En guldstjärna fick hon för idag! :D
 

Bilderna är från ett annat pass när mamma var fotograf! 
 
Häst | |
#1 - - Chessikatt:

Vilken sötnos! Det är så häftigt vad unghästar kan lära sig snabbt. Ofta känns det som att de "sover på saken" om man har lärt dem något en dag för då plötsligt känns det som att de aldrig har gjort annat nästa gång man tränar, även om det var längesedan sist!

#2 - - Emilie:

Ville bara säga att din blogg är jättefin och hästen ser ut som den är tagen ur en saga, så himla vacker!!

Svar: Vad snäll du är! Tack ☺
None None

Upp