Your praise will forever be on my lips

Hejsan! 
 
Det var bra längesedan jag var här inne senast. Jag har flyttat tillbaka till fastlandet för att fortsätta studera finska. Började efter någon dag i skolan med att bli riktigt sjuk i hög feber och halsfluss i 1,5 vecka. Ingen vidare start kanske! Men hann tillbringa tiden med att söka Jesus - bad, fick svar bara jag öppnade bibeln gång på gång, lyssnade på lovsång och skrev ner tankar jag blev inspirerad av den Helige Anden! Även om sjukdomen var ett angrepp är jag övertygad om att Gud hade koll på läget, för det gav mig verkligen en möjlighet att redan från första dagarna här få  "fästa mig i Honom" och lära mig leva i relation med Honom, inför den kommande tiden... :) Har inte varit så här glad tidigare! 
 
Finskan börjar gå bättre och bättre. Och möter så många trevliga människor här. I alla åldrar från alla möjliga länder! Pratar också mycket engelska, det är kul att få använda sig av. Och mitt modersmål svenska också, i och med att skolan är finlandssvensk! 
 
Imorgon börjar jag på pianolektioner. Yes, jag ska prova i alla fall! Skulle vara så roligt att kunna spela sångerna jag lyssnar på och sjunger :) ♥
 
 
But those who trust in the Lord will find new strength.
    They will soar high on wings like eagles.
They will run and not grow weary.
    They will walk and not faint.
Isaiah 40:31
 
 
Livet, Tro | |
Upp